5500 Euro lenen

Voor het lenen van 5500 Euro kan je bij de meeste financieringsmaatschappijen terecht. Minder dan 5500 Euro lenen is lang niet overal mogelijk, bij 5500 Euro of meer heb je echter verschillende aanbieders waarbij je een financiering kunt afsluiten. Kredietwijzer vergelijkt de aanbieders en helpt je aan een voordelige lening.
Het aanvragen van een lening is bij Kredietwijzer uiteraard altijd kosteloos en vrijblijvend.

5500 Euro lenen met een persoonlijke lening

De meest gekozen vorm van een lening is de persoonlijke lening. Waarom? Met een persoonlijke lening heb je alle zekerheid. Je krijgt een vaste, lage, rente. Een vaste looptijd en een vast maandtermijn. Kortom, je weet altijd waar je aan toe bent, en dat is prettig. 5500 Euro leen met een persoonlijke lening is ook de meest gekozen optie overigens. Maar natuurlijk krijg je bij ons advies wat je het best kunt kiezen. Een persoonlijke lening, of toch misschien een doorlopend krediet. Onze adviseur vertelt je er in ieder geval graag meer over.

5500 Euro lenen met een doorlopend krediet

5500 euro lenenDe andere optie om 5500,00 te kunnen lenen is geld lenen in de vorm van een doorlopend krediet. Een doorlopend krediet kent meer flexibiliteit dan de persoonlijke lening. Dit heeft voordelen, maar natuurlijk ook nadelen. Het grote voordeel van een doorlopend krediet is de flexibiliteit. Je mag altijd extra betalingen doen aan je lening. Wanneer je wilt en zoveel je wilt. Heb je per ongeluk een keer iets teveel ingelost, waardoor “de maand te lang is geworden”. Geen probleem met een doorlopend krediet heb je altijd de ruimte om ook weer opnames te doen uit je lening vandaan.
Let hierbij wel op. De opname mogelijkheden van een doorlopend krediet worden steeds meer beperkt. Aanbieders die de VFN richtlijnen volgen zullen niet zomaar toestaan dat u een opname doet uit uw lening. Het kan zo zijn dat ze u vragen opnieuw uw inkomen aan te tonen door middel van een loonstrook en een bankafschrift. Dit wordt vooral gedaan om u te beschermen, om te zorgen dat u niet teveel op gaat nemen uit uw krediet.
Het nadeel bij een doorlopend krediet is de rente, deze is veelal hoger dan bij de persoonlijke lening, en de rente is ook nog eens variabel.

Boetevrij je lening inlossen?

Het grote voordeel van een lening afsluiten bij Kredietwijzer.nl is dat u uw lening altijd eerder boetevrij mag inlossen. Dit geldt zowel voor uw doorlopend krediet als voor de persoonlijke lening. Welke vorm van geld lenen u ook kiest. Boetevrij inlossen is bij Kredietwijzer.nl altijd mogelijk.

Andere populaire bedragen

5500 Euro is een populair bedrag, maar het kan natuurlijk zijn dat je net even een ander bedrag nodig hebt. Andere, veel gekozen bedragen zijn:
5000 Euro lenen
6000 Euro lenen
6500 Euro lenen
7000 Euro lenen
7500 Euro lenen