Kredietwijzer! Wij wijzen u de weg naar het juiste krediet.

Je vult het aanvraagformulier in

Wij beoordelen je kredietaanvraag

We spreken de mogelijkheden met je door

We verzorgen de uitbetaling van je lening

Doorlopend krediet aanvragen

Een doorlopend krediet aanvragen kan heel eenvoudig. Vul ons aanvraagformulier in en wij gaan direct voor je aan de slag om het beste, meest passende doorlopend krediet voor je te vinden.
Bij een doorlopend krediet ga je flexibel geld lenen. Je hoeft niet in één keer het hele bedrag op te nemen, maar kunt in delen opnames doen uit de lening. Om het duidelijk te maken geven we een voorbeeld.
Je leent een bedrag van € 10.000,00 maar hebt niet alles in één keer nodig. Je kunt dan € 4.000,00 opnemen en € 6.000,00 in depot laten staan. De resterende € 6.000,00 betaal je (nog) geen rente over. Je betaalt altijd alleen de rente over het opgenomen saldo. Dit is bij geld lenen overigens altijd het geval. Je hebt als het ware altijd geld achter de hand tot het bedrag dat je hebt afgesproken met de bank. Een doorlopend krediet is dus een goede keuze als je het bedrag niet in één keer nodig hebt. Als je alles dan gebruikt hebt is het natuurlijk nog altijd mogelijk om de lening over te sluiten naar een persoonlijke lening als je dit wenst.

Doorlopend krediet aanvragen

Zijn er ook nog nadelen aan een doorlopend krediet?

Nadeel 1

Teveel opnames uit de lening

Door opnames te doen uit de lening verleng je de looptijd. Dit kan tot gevolg hebben dat je jarenlang vastzit aan de lening

Nadeel 2

Variabele Rente

De rente is variabel. Dit kan inhouden dat de rente van je lening gaat stijgen gedurende de looptijd van je lening. Zorg ervoor dat je lening altijd verantwoord blijft.

Liever een persoonlijke lening

Weet je dat dit is wat je wilt?

Lening aanvragen