Skip to main content

Autolening vanaf 4,7%
Laagste rente van Nederland!

Daarom kiezen veel mensen voor Kredietwijzer!

Vul je leenbedrag in:
Looptijd:
Vul je leendoel in:

Wat je kunt verwachten van Kredietwijzer

Snelle offerte

Voor 19:00 uur aangevraagd?
Dan ontvang je dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte.

Goede bereikbaarheid

Bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur via telefoon en whatsapp. Ons team staat voor je klaar.

Tevreden klanten

Duizenden tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben een voordelig krediet bij Kredietwijzer.

Laagste Rente

Bij Kredietwijzer.nl bieden we altijd de laagste rente aan. Laagste rente, geen afsluitkosten.

Wat is een Autolening?

Een autolening is nagenoeg altijd een persoonlijke lening, een lening met een vaste rente en een vaste looptijd. Je weet dus altijd waar je aan toe bent. Dat is dus geld lenen met zekerheid.
Bij een autolening gaan we altijd met je in overleg over de looptijd van de lening, we moeten namelijk voorkomen dat je nog aan de lening betaalt terwijl de auto niet meer in je bezit is. Bij Kredietwijzer gaan we namelijk voor verantwoord geld lenen.

Ook voor zelfstandigen

Een autolening kan je bij kredietwijzer ook afsluiten als zelfstandige. Geld lenen als zelfstandige is niet altijd even eenvoudig. Omdat bij een autolening de auto als onderpand telt zijn er wél verschillende mogelijkheden. Je kunt een autolening zelfs afsluiten als je starter bent. Mogelijkheden voor zelfstandigen? Die zijn er zeker!

Hoe kan ik een autolening aanvragen?

Een autolening aanvragen is kinderlijk eenvoudig. Via ons aanvraagformulier kan je eenvoudig een aanvraag bij ons indienen. Bij het bestedingsdoel kan je aangeven dat het om een auto gaat. Als de aanvraag bij ons binnen is gaan wij direct aan de slag en zorgen ervoor dat we de beste autolening voor je afsluiten.

Zijn er afsluitkosten?

Bij het afsluiten van een autolening betaal je geen afsluitkosten. Sterker nog, het is bij het bemiddelen in leningen niet toegestaan om afsluitprovisie of andere bemiddelingskosten in rekening te brengen. Dit is opgenomen in de Wet op het Consumentenkrediet. Daarnaast houden we geld lenen bij Kredietwijzer graag zo voordelig mogelijk. Zelfs als het zou kunnen en mogen, zouden we geen afsluitkosten in rekening brengen.

Waar moet ik op letten bij een autolening?

Bij een autolening is één ding heel belangrijk. Zorg dat de levensduur van de auto en de looptijd van de lening op elkaar zijn afgestemd. Verwacht je de auto 4 jaar te gaan rijden, zorg dan dat de lening voor de auto ook in deze 4 jaar is afbetaald of in ieder geval is teruggebracht tot de te verwachten restwaarde van de auto. Schat deze restwaarde altijd voorzichtig in.
Daarnaast is de laagste rente voor de autolening belangrijk en natuurlijk gaan we op zoek naar een autolening die je te allen tijde boetevrij kunt aflossen.

Wat moet ik doen voor de goedkoopste autolening?

Dat is een makkelijke. Voor de goedkoopste lening hoeft je maar één ding te doen. Dat is ons aan het werk zetten. Via ons aanvraagformulier gaan wij voor je aan de slag om de goedkoopste autolening te vinden. Dit doen wij niet alleen voor particulieren maar ook voor (startende) ondernemers.

Zonder BKR toetsing?

We krijgen de vraag veel: “Is geld lenen zonder BKR toetsing voor een auto wel mogelijk, de auto dient toch als onderpand?”
Als wij bij Kredietwijzer een aanvraag voor een financiering ontvangen doen we altijd een BKR toetsing. Als je een krediet afsluit registreren we deze ook bij het BKR. Het is wel zo dat sommige autofinanciers soepeler zijn omdat er een onderpand is, maar er zal altijd kritisch gekeken worden als er een negatieve BKR registratie is. Heb je de afgelopen 5 jaar een lening gehad en deze bijvoorbeeld al helemaal tijdig terugbetaald? Dan ervaart een financier dit juist als heel positief. Je hebt dan al aangetoond dat je een lening tijdig terug kunt betalen.

Autolening

Een autolening sluit je met een duidelijk doel, het financieren van jouw droomauto. Kredietwijzer verdeelt de taken graag goed. Jij gaat op zoek naar de auto van je dromen en wij gaan op zoek naar de voordeligste en best passende autolening. Wij regelen de financiering voor particulieren en zelfstandigen. Ook als startende ondernemer hebben wij de beste autolening.

Altijd een lening op maat

Een autolening is zowel voor particulieren als voor zelfstandigen écht maatwerk. Kredietwijzer heeft de best passende lening voor je. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden voor een voordelige lening en we laten de autolening natuurlijk altijd aansluiten op de verwachte levensduur van de auto. Zo zorgen we er altijd voor dat je een goed gevoel houdt bij jouw autolening.

Even overzichtelijk:

Kenmerken van een Autolening op een rij.

1

Boetevrij inlossen

Je kunt altijd boetevrij extra inlossen, wanneer je maar wilt.
2

Rente staat vast

De rente staat de gehele looptijd van de lening vast. Geen verrassingen in je maandtermijn.
3

Soepele acceptatie

Soepele acceptatie voor zelfstandig ondernemers. Dit omdat de auto als onderpand voor de lening dient.
4

Snelle Afhandeling

Snelle afwikkeling, vaak al binnen 48 uur
5

Geen afsluitkosten

De autolening heeft geen afsluitkosten. Er zijn dus geen bijkomende kosten voor je lening .
6

Online afsluiten

Je kunt de lening eenvoudig online aanvragen en afsluiten. Er zijn verder geen kosten aan verbonden!
Rene Wildoer, eigenaar Kredietwijzer

“Droomauto gevonden, maar kom je net iets tekort? Dan kan een autolening dé weg zijn naar je auto. Een veelgemaakte fout is dat men 'verblind' is door de auto en even snel een autolening sluit om de auto te kunnen krijgen. Daarom is het goed om het werk eerlijk te verdelen. Jij gaat op zoek naar je droomauto en wij gaan op zoek naar de allerbeste lening voor jouw droomauto. Dan doen we allebei waar we goed in zijn. Jij je droomauto en dan regelen wij de beste lening voor je. Voor particulieren en zelfstandigen hebben wij de beste oplossing.”

René WildöerKredietspecialist & Eigenaar Kredietwijzer

Partners van Kredietwijzer