Skip to main content

Persoonlijke lening vanaf 4,7%
Laagste rente van Nederland!

Daarom kiezen veel mensen voor Kredietwijzer!

Vul je leenbedrag in:
Looptijd:
Vul je leendoel in:

Wat je kunt verwachten van Kredietwijzer

Snelle offerte

Voor 19:00 uur aangevraagd?
Dan ontvang je dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte.

Goede bereikbaarheid

Bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur via telefoon en whatsapp. Ons team staat voor je klaar.

Tevreden klanten

Duizenden tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben een voordelig krediet bij Kredietwijzer.

Laagste Rente

Bij Kredietwijzer.nl bieden we altijd de laagste rente aan. Laagste rente, geen afsluitkosten.

Wat is een Persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is de meest gekozen lening van Nederland. Inmiddels is ongeveer 95% van de afgesloten leningen een persoonlijke lening. Bij Kredietwijzer ligt dit percentage zelfs nog hoger, waarom? Omdat een persoonlijke lening de meest voordelige manier van geld lenen is. Met een persoonlijke lening krijg je de laagste rente en je mag altijd boetevrij aflossen. Wanneer je wilt en zoveel je wilt. Een persoonlijke lening geeft dus alle zekerheid.

Nadeel van een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening heeft veel voordelen, de vaste rente, de zekerheid bij het geld lenen, maar zoals Johan Cruijf al zei: “ieder voordeel heeft zijn nadeel”. Dit is ook bij een persoonlijke lening het geval. Er is één nadeel. Bij een Doorlopend Krediet kan je wat je hebt afgelost ook weer opnemen. Bij een persoonlijke lening kan dit niet en zal je opnieuw een lening af moeten sluiten als er weer een geldbehoefte is.

Voor welk leendoel is een persoonlijke lening geschikt?

Nagenoeg voor ieder leendoel is de persoonlijke leendoel een geschikte oplossing. Wel zijn de redenen verschillend. Bijvoorbeeld bij het geld lenen voor een verbouwing is de persoonlijke lening het meest geschikt omdat de rente dan fiscaal aftrekbaar kan zijn. Bij een autolening is de persoonlijke lening het meest geschikt omdat je de looptijd van de lening het best kan afstemmen op de verwachte levensduur van de auto. Dit geldt overigens ook voor het geld lenen voor een boot, caravan of bijvoorbeeld een tiny house.

Worden er afsluitkosten in rekening gebracht?

Bij het afsluiten van een lening betaal je geen afsluitkosten. Sterker nog, het is bij het bemiddelen in leningen niet toegestaan om afsluitprovisie of andere bemiddelingskosten in rekening te brengen. Dit is opgenomen in de Wet op het Consumentenkrediet. Daarnaast houden we geld lenen bij Kredietwijzer graag zo voordelig mogelijk. Zelfs als het zou kunnen en mogen, zouden we geen afsluitkosten in rekening brengen.

Waar moet ik op letten bij een persoonlijke lening?

Het is altijd belangrijk om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Kijk daarbij natuurlijk naar de rente. Een belangrijk component van de lening. De bank met de laagste rente is veelal de beste aanbieder. Er zijn ook nog andere factoren waar je rekening mee kunt houden. Mag je de lening bijvoorbeeld boetevrij eerder aflossen? Zijn er nog kosten bij het afsluiten van de lening? Bij de persoonlijke leningen van Kredietwijzer mag je altijd boetevrij extra inlossingen doen en wij brengen geen afsluitkosten in rekening voor de lening.

Waar kan je het best een persoonlijke lening afsluiten?

Dat is een makkelijke. Voor de goedkoopste lening hoeft je maar één ding te doen. Dat is ons aan het werk zetten. Via ons aanvraagformulier gaan wij voor je aan de slag om de goedkoopste lening te vinden. Dit doen wij niet alleen voor particulieren maar ook voor (startende) ondernemers.

Mag je 2 of meer persoonlijke leningen naast elkaar hebben?

Dat mag zeker! Je kunt meerdere persoonlijke leningen naast elkaar afsluiten. Als je net iets tekort komt dan is het dus mogelijk om een tweede persoonlijke lening af te sluiten naast je al lopende persoonlijke lening.
Aandachtspunt hierbij is wel dat bij lagere leenbedragen de rente hoger is. Het is dus belangrijk om vooraf goed na te gaan hoeveel je nodig hebt. Vraag liever iets teveel aan dan te weinig, hetgeen je teveel hebt aangevraagd mag je altijd weer terugstorten in de lening.

Waarom staat er een veel hoger bedrag bij het BKR?

Als je een persoonlijke lening afsluit van bijvoorbeeld € 25.000,00. Dan staat deze lening voor een veel hoger bedrag aangemeld bij het BKR. Waarom? Bij een persoonlijke lening wordt niet alleen het bedrag aangemeld dat je leent, ook de te betalen rente over de hele looptijd wordt erbij opgeteld. Als je een persoonlijke lening met een looptijd van 10 jaar afsluit wordt er bijvoorbeeld € 30.000,00 aangemeld. Uiteraard moet je bij vervroegde inlossing alleen het “echte” uitstaande saldo inlossen, het saldo zonder alle rente dus. Rente heeft de bank alleen recht op als de lening nog niet is terugbetaald.

Boete bij vervroegd inlossen?

Als u ongeveer 15 jaar terug ooit een persoonlijke lening heeft gehad weet u misschien dat hierbij een boetebedrag in rekening werd gebracht als de lening vervroegd werd ingelost. Tegenwoordig is dit gelijk niet meer het geval. U kunt een lening bij Kredietwijzer altijd boetevrij inlossen.

Persoonlijke lening

Als je een lening wilt met een vaste looptijd, een vast maandtermijn en een vaste rente, dan is de persoonlijke lening de beste oplossing.
Daarnaast heeft een persoonlijke lening een veel lagere rente dan een doorlopend krediet. Niet vreemd dus dat er steeds meer mensen kiezen voor de lage rente van de persoonlijke lening.

Altijd een lening op maat

Bij Kredietwijzer laten we een persoonlijke lening altijd aansluiten op jou wensen. We kijken naar het leendoel en laten de looptijd van de persoonlijke lening daarop aansluiten. Uiteraard bieden wij je ook altijd de lening aan met de laagste rente en de beste voorwaarden. Geld lenen kost geld, maar het moet natuurlijk wel zo voordelig mogelijk voor je zijn.

Even overzichtelijk:

Kenmerken van een Persoonlijke lening op een rij.

1

Boetevrij inlossen

Je kunt altijd boetevrij extra inlossen, wanneer je maar wilt.
2

Rente staat vast

De rente staat de gehele looptijd van de lening vast. Geen verrassingen in je maandtermijn.
3

Snel duidelijkheid

Bij Kredietwijzer weet je snel of het mogelijk is om een persoonlijke lening af te sluiten.
4

Snelle Afhandeling

Snelle afwikkeling, vaak al binnen 48 uur
5

Geen afsluitkosten

De lening heeft geen afsluitkosten. Er zijn dus geen bijkomende kosten voor je lening .
6

Online afsluiten

Je kunt de lening eenvoudig online aanvragen en afsluiten. Er zijn verder geen kosten aan verbonden!
Rene Wildoer, eigenaar Kredietwijzer

“Een persoonlijke lening is een lening met een vaste rente, een vast maandtermijn en een vaste looptijd. Als je een lening aangaat weet je dus vooraf exact waar je aan toe bent. Een lening met zekerheid. Als je een lening afsluit bij Kredietwijzer mag je deze altijd boetevrij eerder inlossen, gedeeltelijk of volledig. Extra inlossen op je lening is altijd voordelig, des te eerder je van je lening af kan zijn, des te beter en voordeliger het is. Wij geven je gedurende de looptijd van je lening ook diverse tips om te zorgen dat je de lening eerder terug kunt betalen.”

René WildöerKredietspecialist & Eigenaar Kredietwijzer

Partners van Kredietwijzer