Skip to main content

Geld lenen vanaf 4,7%
Laagste rente van Nederland!

Daarom kiezen veel mensen voor Kredietwijzer!

Wat je kunt verwachten van Kredietwijzer

Snelle offerte

Voor 19:00 uur aangevraagd?
Dan ontvang je dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte.

Goede bereikbaarheid

Bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur via telefoon en whatsapp. Ons team staat voor je klaar.

Tevreden klanten

Duizenden tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben een voordelig krediet bij Kredietwijzer.

Laagste Rente

Bij Kredietwijzer.nl bieden we altijd de laagste rente aan. Laagste rente, geen afsluitkosten.

Wat is een seniorenlening?

Een seniorenlening is een lening die al enige tijd geleden is ontwikkeld. De lening maakt het mogelijk om ook boven je 60ste levensjaar nog een lening af te sluiten. Gelukkig is de leeftijd voor het terugbetalen van een seniorenlening fors opgerekt. Een seniorenlening moet je voor je 81ste verjaardag weer hebben terugbetaald.

Lening met betaalvakantie

Uniek bij de seniorenlening is de betaalvakantie. Deze vakantie voor het betalen van je maandtermijnen kan je éénmalig gebruiken gedurende de looptijd van je krediet. De betaalvakantie kan je aanvragen als je een lastige financiële periode ziet aankomen. Zorg ervoor dat je een betaalvakantie altijd op tijd aanvraagt.

Wat is het verschil tussen een persoonlijke lening en een seniorenlening?

Een vraag die we in de praktijk veel krijgen: “Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een persoonlijke lening en een seniorenlening?”. Het antwoord op deze vraag is kinderlijk eenvoudig. Een seniorenlening is een persoonlijke lening. Het enige verschil tussen een persoonlijke lening en een seniorenlening is het moment van afsluiten. Een regulier persoonlijke lening is niet af te sluiten na je 75ste levensjaar. Een seniorenlening kan worden afgesloten tot je 78ste levensjaar.
Ook een autolening kan worden afgesloten tot 74 jaar en 11 maanden.

Kom ik in aanmerking voor een seniorenlening?

Net als bij een gewone lening aanvragen kijken we bij de aanvraag van een seniorenlening naar de betaalbaarheid van de lening. We kijken naar je inkomen en je (woon)lasten. Als er dan nog voldoende ruimte over is kunnen we je de lening verstrekken. Wij berekenen dit graag, kosteloos en vrijblijvend voor je. Vul ons lening aanvraagformulier in en wij gaan direct voor je aan de slag.

Moet ik afsluitkosten betalen?

Nee, als je een seniorenlening afsluit betaal je geen afsluitkosten. Dit is ook opgenomen in de Wet op het Consumentenkrediet. In deze wet staat heel duidelijk dat er voor het bemiddelen van een lening geen kosten in rekening gebracht mogen worden.

Moet ik een koopwoning hebben?

Een koopwoning maakt het wel makkelijker om een lening af te sluiten. Het is echter geen verplichting. Je kunt een lening afsluiten met een koopwoning of met een huurwoning.

Seniorenlening

De seniorenlening is de enige lening die je mag hebben tot je 81ste verjaardag. Daarnaast is de seniorenlening ook nog eens een flexibele lening. Een lening met veel verschillende mogelijkheden. Los je extra af op je lening? Dan mag je kiezen of je de looptijd van je lening wilt verkorten of een lager maandtermijn wenst.

Tot welke leeftijd?

Bij de meeste banken kan je maximaal tot je 70ste lenen. Bij Kredietwijzer is dit anders. Bij ons kan je tot 78ste verjaardag een lening afsluiten. Een seniorenlening is dus echt een bijzondere lening.

Even overzichtelijk:

Kenmerken van een seniorenlening op een rij.

1

Boetevrij inlossen

Je kunt altijd boetevrij extra inlossen, wanneer je maar wilt.
2

Rente staat vast

De rente staat de gehele looptijd van de lening vast. Geen verrassingen in je maandtermijn.
3

Betaalvakantie

Verwacht je financieel wat zwaardere tijden? Dan kan je een betaalpauze van drie maanden aanvragen.
4

Afsluiten tot 78 jaar

Je kunt de lening afsluiten tot je 78ste en moet hem voor je 81ste verjaardag terugbetaald hebben.
5

Geen afsluitkosten

De seniorenlening heeft geen afsluitkosten. Er zijn dus geen bijkomende kosten voor je lening .
6

Online afsluiten

Je kunt de lening eenvoudig online aanvragen en afsluiten. Er zijn verder geen kosten aan verbonden!
Rene Wildoer, eigenaar Kredietwijzer

“Een seniorenlening is een mooi product waarbij consumenten boven de 70 jaar in staat worden gesteld om een lening met een langere looptijd, en dus lagere maandlasten, af te kunnen sluiten.
Natuurlijk zien wij ook risico's in deze vorm van geld lenen. De indexatie van de pensioenen blijft soms achter bij de inflatie. Hierdoor lopen de kosten voor je levensonderhoud op, terwijl je inkomen niet even snel mee kan stijgen.
Zorg ervoor dat er bij het afsluiten van een seniorenlening met een lange looptijd altijd nog wat financiële speelruimte overblijft zodat je lening geen last wordt.”

René WildöerEigenaar Kredietwijzer

Partners van Kredietwijzer