Skip to main content

Leendoelen

Een lening afsluiten kan nodig zijn om heel veel verschillende redenen. Wat je doel ook is, Kredietwijzer heeft altijd de juiste lening. Een lening met de laagste rente en uitstekende voorwaarden. Uiteraard bepaal je altijd zelf waarvoor je leent. De redenen kunnen heel verschillend zijn en om je een indruk te geven zetten we de meest voorkomende op een rij.

Op dit moment zien we een sterke groei naar het aantal aanvragen voor verduurzaming van de woning. Niet alleen om te besparen op de kosten, maar ook voor het milieu. Er is ook een groene lening voor verbouwing.

Lening voor verduurzamen

80% van de nieuw verkochte auto´s wordt gefinancierd. Niet gek dus dat één van de meest gekozen doelen de autolening is. Bij Kredietwijzer kan je ook als startende ondernemer een autolening afsluiten.

Autolening aanvragen

Leningen oversluiten en samenvoegen. Heb je al één of meerder leningen lopen? Dan kan het veel voordeel opleveren om je leningen samen te voegen. Daarnaast zorgt het samenvoegen van leningen voor overzicht.

Leningen samenvoegen

Geld lenen voor je vakantie. Het gebeurd nog in hele grote aantallen. In april zien we vaak een toename voor de zomervakantie. En in juni om toch nog wat extra geld mee te kunnen nemen voor een leuke vakantie.

Vakantie lening aanvragen

Nieuwe scooter nodig, maar laat je bankrekening het net nog even niet toe? Dan kan geld lenen voor een scooter een oplossing zijn om de scooter toch te kunnen kopen. Lenen voor een scooter kan al vanaf € 2500,00.

Scooter lening aanvragen

Toe aan een nieuwe motor? Met een voordelige motorlening van Kredietwijzer kan je snel genieten van je nieuwe twee (of drie) wieler. Voordelig en verantwoord op pad met je nieuwe motorlening met lage rente.

Motorlening aanvragen

Geld lenen voor een cosmetische ingreep? Het gebeurd veel, heel veel vaker dan je zou verwachten. Een lening afsluiten voor een cosmetische ingreep kan bij Kredietwijzer. Jij krijgt het geld op je rekening gestort.

Cosmetische lening aanvragen

Droomboot gevonden, maar laat je lopende rekening je in de steek? Dan kan een bootlening de oplossing bieden. Lenen met een lage rente en met uitstekende voorwaarden. Een bootlening kan je online aanvragen.

Bootlening aanvragen

Lenen voor je verbouwing? Tegenwoordig is een lening afsluiten een heel stuk goedkoper dan het verhogen van je hypotheek. Lenen voor je verbouwing is dus zeker interessant. Ook voor verduurzaming uiteraard.

Verbouwingslening aanvragen

Geld lenen voor een computer? Als je een goede computer wilt hebben zul je aardig in de buidel moeten. Met een computerlening kunnen we zorgen voor een lening vanaf € 2500,00. Minder nodig? Stort terug wat je niet nodig hebt.

Computerlening aanvragen

Een caravan of camper is een behoorlijke aanschaf. Met een camper of caravanlening kan je jouw droom waarmaken. Genieten van je vrijheid. Heerlijk op vakantie waar en wanneer je wilt met je eigen camper.

Camper lening aanvragen

Een scheepshypotheek kan je bij Kredietwijzer afsluiten tot maar liefst € 5 miljoen. Ook zakelijk kan je bij ons terecht om je scheepshypotheek af te sluiten. Een scheephypotheek heeft een lage rente en prima voorwaarden.

Bootlening aanvragen

Je woning inrichten is zeker niet goedkoop. Wasmachine, koelkast, televisie, gordijnen, laminaat of houten vloer. Als je alles bij elkaar optelt ben je zo enkele duizenden Euro’s kwijt. Gelukkig heeft Kredietwijzer de oplossing!

Woninginrichting lening aanvragen

Iedereen heeft wel eens wat extra financiële ruimte nodig. Kredietwijzer heeft hiervoor verschillende oplossingen. In alle gevallen kan je onze leningen tussentijds volledig boetevrij inlossen. Altijd flexibel lenen.

Financiele Ruimte

Zoals je kunt zien zijn er heel veel verschillende leendoelen. Natuurlijk kan je de verschillende leendoelen ook combineren. Zo zijn er veel consumenten die een lening afsluiten voor een verbouwing en ook gelijk een nieuwe auto aanschaffen. Als je toch met de financiële zaken bezig bent kan je alles het best in één keer goed regelen. Bij Kredietwijzer helpen we je graag met de juiste financiering op het juiste moment. Je kunt bij ons ook terecht voor hypotheken en verzekeringen. Hierdoor heb je alles op één adres!