Skip to main content

Motorlening vanaf 4,7%
Laagste rente van Nederland!

Daarom kiezen veel mensen voor Kredietwijzer!

Vul je leenbedrag in:
Looptijd:
Vul je leendoel in:

10000 Euro lenen? Wat je kunt verwachten van Kredietwijzer

<h3>Snelle offerte</h3>
Voor 19:00 uur aangevraagd?
Dan ontvang je dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte.
<h3>Goede bereikbaarheid</h3>
Bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur via telefoon en whatsapp. Ons team staat voor je klaar.
<h3>Tevreden klanten</h3>
Duizenden tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben een voordelig krediet bij Kredietwijzer.
<h3>Laagste Rente</h3>
Bij Kredietwijzer.nl bieden we altijd de laagste rente aan. Laagste rente, geen afsluitkosten.

Een motorlening afsluiten?

Een motorlening kan je eenvoudig online aanvragen en afsluiten. Bij een motorlening kijken we altijd naar het object dat je wilt gaan financieren, maar we kijken natuurlijk ook of de lening volgens de huidige (VFN) leennormen betaalbaar is. Als dit het geval is dan kunnen de financiering op een verantwoorde manieren verstrekken.
Je weet dan direct dat het krediet goed betaalbaar voor je is.

Krijg ik zelf het geld op mijn rekening gestort?

Bij particulieren wordt het geld altijd op je eigen rekening gestort. Je kan dan zelf de betaling aan de dealer doen. Je houdt dus echt zelf de spreekwoordelijke touwtjes in handen. Bij zakelijke klanten kan het zo zijn dat het geld aan de dealer wordt overgemaakt. Als de motor op de zaak komt te staan doen we dit namelijk in de vorm van een financial lease. Het geld wordt dan op de rekening van de dealer gestort en jij kunt de motor zo spoedig mogelijk ophalen.

Hoe kan ik een motorlening aanvragen?

Een <a href=”https://www.kredietwijzer.nl/lening-aanvragen/”>lening aanvragen</a> is kinderlijk eenvoudig. Via ons aanvraagformulier kan je eenvoudig een aanvraag bij ons indienen. Bij het bestedingsdoel kan je aangeven dat het om een caravan  gaat. Als de aanvraag bij ons binnen is gaan wij direct aan de slag en zorgen ervoor dat we de beste caravanlening voor je afsluiten.

Tot welke leeftijd kan ik een motorlening afsluiten?

Hier zijn we trots op. Bij Kredietwijzer kan je een motorlening afsluiten tot je 78<sup>ste</sup> levensjaar. Net als bij de <a href=”https://www.kredietwijzer.nl/geld-lenen/seniorenlening/”>seniorenlening</a>. Je moet de lening wel weer voor je 81<sup>ste</sup> verjaardag hebben terugbetaald. En voor de mensen die twijfelen, we sluiten nog regelmatig financieringen af voor 75 jarigen en ouder. Dit zijn nog veelal vitale en fitte mensen die heerlijk volop in het leven staan.

Is lenen bij de motordealer goedkoper?

Veel motordealers bieden ook financieringen aan. Over het algemeen zijn dit niet de voordeligste leningen. Het verschil zit hem in het aanbod. Bij Kredietwijzer kunnen we kiezen uit meer dan 10 verschillende aanbieders. De motordealers hebben meestal maar 1 of 2 huisleveranciers. Die zijn wel eenvoudig in de acceptatie, maar vragen dan ook een veel hogere rente. Een lening afsluiten via de motordealer kan dus zeker, maar is veelal niet de voordeligste optie.

Mag je boetevrij eerder inlossen?

Als particulier is het altijd mogelijk om boetevrij eerder af te lossen. Alle (motor)leningen die afgesloten worden via Kredietwijzer kunt u altijd boetevrij inlossen. Wanneer u maar wilt en zoveel als u wilt.
Bij de zakelijke klanten zijn er wel een aantal aanbieders waarbij u niet eerder boetevrij mag aflossen, als dit het geval is vertellen wij u dit uiteraard direct.

Hoe zit het met de BKR toetsing en registratie?

Als je een motor gaat financieren met een persoonlijke lening zal er altijd een toetsing gedaan worden bij het <a href=”https://www.bkr.nl”>BKR</a>. Als je de lening hebt afgesloten wordt deze lening ook geregistreerd bij het BKR. Als je de lening tijdig terugbetaald levert dit een positieve BKR registratie op waardoor je de volgende keer wellicht iets goedkoper geld kunt gaan lenen.

Motorlening

Als je op zoek bent naar een voordelige motorlening ben je bij Kredietwijzer aan het juiste adres. Niet alleen hebben we een aantal medewerkers die dol zijn op motorrijden. Wij regelen graag de beste financiering voor jouw nieuwe (of gebruikte) motor. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen om de financiering volledig op maat te maken.

Verantwoord en voordelig financieren

Een motorlening is natuurlijk altijd een stuk maatwerk. Als je verwacht 3 jaar op de motor te rijden moet de lening natuurlijk ook binnen deze 3 jaar zijn afgelost. Verwacht je er langer op te rijden? Dan is het ook niet erg als de looptijd langer is. Voordeel van een langere looptijd is ook dat je een lager maandtermijn krijgt. Hierdoor houd je nog meer ruimte over om bijvoorbeeld je lening extra snel terug te betalen, dat mag bij Kredietwijzer namelijk ook. Helemaal boetevrij waardoor je nog eerder van je motorlening af kunt zijn.

Even overzichtelijk:

Kenmerken van een Motorlening op een rij.

1

Afgestemd op de motor

De looptijd van je lening stemmen we altijd af op het verwachte gebruik van de motor zodat je niet te lang aan de lening betaalt.
2

Rente staat vast

De rente staat de gehele looptijd van de lening vast. Geen verrassingen in je maandtermijn.
3

Boetevrij inlossen

Je mag je lening altijd boetevrij aflossen, wanneer het jou schikt kan je extra betalingen doen waardoor je eerder van de lening af bent.
4

Snelle Afhandeling

Wij houden van snelheid en duidelijkheid. Meestal is het krediet binnen 48 uur geregeld en ontvang je de dag van je aanvraag nog de offerte van ons.
5

Specialisten in huis

Een caravanlening vraagt natuurlijk een specialistische aanpak. Gelukkig hebben wij alle kennis hiervoor in huis bij Kredietwijzer.
6

Beste Voorwaarden

Wij regelen de financiering met de beste voorwaarden voor je, zodat jij onbezorgd kunt genieten van je nieuwe (of gebruikte) scooter!
Rene Wildoer, eigenaar Kredietwijzer

“Nieuwe motor op het oog? Je kan je motor natuurlijk geheel of gedeeltelijk financieren.
Dit kan je doen bij de motordealer, die meestal maar zaken doet met één bank, of bij een kredietspecialist zoals Kredietwijzer. Bij Kredietwijzer nemen we graag je mogelijkheden door en spreken met je door waar je op moet letten. Uiteraard alles met het doel om jouw motorlening zo goed en verantwoord mogelijk voor je te regelen.”

René WildöerKredietspecialist & Eigenaar Kredietwijzer
<h2 style=”text-align: center;”>Partners van Kredietwijzer</h2>