Skip to main content

Lenen voor een cosmetische ingreep?
Kredietwijzer!

Daarom kiezen veel mensen voor Kredietwijzer!

Vul je leenbedrag in:
Looptijd:
Vul je leendoel in:

Wat je kunt verwachten van Kredietwijzer

Snelle offerte

Voor 19:00 uur aangevraagd?
Dan ontvang je dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte.

Goede bereikbaarheid

Bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur via telefoon en whatsapp. Ons team staat voor je klaar.

Tevreden klanten

Duizenden tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben een voordelig krediet bij Kredietwijzer.

Laagste Rente

Bij Kredietwijzer.nl bieden we altijd de laagste rente aan. Laagste rente, geen afsluitkosten.

Je lening aanvragen voor een cosmetische ingreep

Je lening aanvragen voor een cosmetische ingreep kan natuurlijk gewoon eenvoudig online. Je hoeft ons niet te vertellen wat voor ingreep het is, wij verzorgen alleen de financiering voor je, zodat je de ingreep kunt laten uitvoeren.

Gaat het geld direct naar de kliniek?

Nee, de kliniek is er voor de cosmetische ingreep en Kredietwijzer is er voor de lening. Over en weer worden er geen gegevens uitgewisseld. Zoals Kredietwijzer niets te horen krijgt over de cosmetische ingrepen, krijgt de kliniek uiteraard niets te horen over uw financiële situatie. Het geld wordt dus ook gelijk overgemaakt naar uw rekening.

Wat is het minimale leenbedrag?

2500 euro lenen is het minimale bedrag bij Kredietwijzer. Heb je minder nodig? Dan is dat geen probleem, je kunt namelijk gewoon alles wat je niet nodig hebt terugstorten naar je lening. Je betaalt dan geen rente meer over het deel dat je extra inlost. Dit is ook nog eens volledig boetevrij.

Vanaf welke leeftijd kan je lenen?

Bij Kredietwijzer is er een minimale leeftijd om geld te kunnen lenen. De minimale leeftijd is 21 jaar. Als je jonger bent dan 21 jaar is het niet mogelijk om een financiering af te sluiten. Een lening is af te sluiten tot je 78ste levensjaar. De lening moet dan weer voor je 82ste levensjaar ingelost zijn.

Mag je boetevrij eerder inlossen?

Dat is altijd mogelijk. Als je jouw leningen gaat oversluiten zullen we dit meestal doen naar een persoonlijke lening (vaste rente en vaste looptijd), een persoonlijke lening bij Kredietwijzer kan je altijd boetevrij inlossen, wanneer je maar wilt. Je kunt er ook voor kiezen om de lening gedeeltelijk eerder in te lossen.

Hoe zit het met de BKR toetsing en registratie?

Als je al een lening hebt lopen zal deze ongetwijfeld al geregistreerd zijn bij het BKR. Of het gaat om een autolening of een lening voor verduurzamen van je woning. Alle leningen die worden afgesloten worden geregistreerd bij het BKR.
Dit geldt ook voor de nieuwe lening die nodig is om je leningen over te sluiten. Deze lening wordt ook altijd geregistreerd bij het BKR.

Ik heb al leningen lopen, is dat een probleem?

Het is niet erg als je al leningen hebt lopen. Sterker nog, we kunnen gelijk nagaan of leningen samenvoegen je voordeel op kan leveren waardoor je de cosmetische ingreep bijna gratis kunt laten doen.

Lenen voor een cosmetische ingreep

Wil jij geld lenen voor een cosmetische ingreep? Wij hebben diverse samenwerkingen met cosmetische klinieken. Sommige klinieken verwijzen je dus automatisch al door naar ons. Ben je zelf op zoek naar een financiering voor een cosmetische ingreep? Dan helpen we je natuurlijk net zo graag.

Ook als het niet vergoed wordt.

Juist als jouw cosmetische ingreep niet vergoed wordt door de verzekeraar ben je natuurlijk op zoek naar een financiering voor de ingreep. Wij helpen je hier graag mee. Een lening voor een cosmetische ingreep kan je bij ons gewoon indienen via ons aanvraagformulier. Wij maken een lening aanvragen natuurlijk zo eenvoudig mogelijk.

Even overzichtelijk:

Aandachtspunten voor een lening aanvragen voor een cosmetische ingreep

1

Bepaal het juiste bedrag

Begin met het bepalen van het benodigde bedrag. Niets vervelender als na een korte tijd nog een keer een aanvraag moeten doen voor enkele honderden Euro's
2

Vergelijk de rentes

Wij vinden het altijd verstandig als je meerdere offertes aanvraagt. Zo zie je wie de goedkoopste aanbieder is.
3

Boetevrij inlossen

Je mag je lening altijd boetevrij aflossen, wanneer het jou schikt kan je extra betalingen doen waardoor je eerder van de lening af bent.
4

Snelle Afhandeling

Wij houden van snelheid en duidelijkheid. Meestal is het krediet binnen 48 uur geregeld en ontvang je de dag van je aanvraag nog de offerte van ons.
5

Geen uitwisseling met de kliniek

De gegevens over je financiële situatie worden niet uitgewisseld met de kliniek. Wij houden jouw gegevens geheim
6

Beste Voorwaarden

Wij zorgen ervoor dat de lening voor de cosmetische ingreep een lening wordt met de beste voorwaarden.
Rene Wildoer, eigenaar Kredietwijzer

“Voor het lenen voor een cosmetische ingreep hebben wij verschillende samenwerkingen met klinieken. Het is niet verplicht om je lening via een kliniek aan te vragen. Als je bij de kliniek aanvraag ontvangen wij overigens geen gegevens via de kliniek. De kliniek verwijst je alleen naar ons door, zonder hier verder ook maar iets van gegevens aan ons door te geven. Andersom geeft Kredietwijzer ook geen gegevens door aan de kliniek. Je privacy blijft altijd gewaarborgd. ”

René WildöerKredietspecialist & Eigenaar Kredietwijzer

Partners van Kredietwijzer