Skip to main content

Lenen voor woninginrichting vanaf een lage rente van 4,7%

Daarom kiezen veel mensen voor Kredietwijzer!

Vul je leenbedrag in:
Looptijd:
Vul je leendoel in:

Wat je kunt verwachten van Kredietwijzer

Snelle offerte

Voor 19:00 uur aangevraagd?
Dan ontvang je dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte.

Goede bereikbaarheid

Bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur via telefoon en whatsapp. Ons team staat voor je klaar.

Tevreden klanten

Duizenden tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben een voordelig krediet bij Kredietwijzer.

Laagste Rente

Bij Kredietwijzer.nl bieden we altijd de laagste rente aan. Laagste rente, geen afsluitkosten.

Waarom een lening voor het interieur

Dat is eenvoudig. Als je een nieuwe vloer, misschien met vloerverwarming, wilt. Je trap opnieuw laten bekleden en nieuwe meubels in je woning nodig hebt, dan praat je al snel over bedragen van meer dan € 10.000,00. Niet iedereen heeft dit op zijn/haar rekening staan. Om toch te zorgen dat je gelukkig kunt leven in je woning kan het geld lenen voor een nieuw interieur nodig zijn. Sterker nog, het is één van de veel voorkomende leendoelen.

Welke looptijden zijn er voor de lening mogelijk?

Des te korter de looptijd van een lening, des te hoger de maandlasten. Omdat de verwachte levensduur van je woninginrichting 10 jaar of zelfs langer kan zijn is het mogelijk om een lening af te sluiten met een lange looptijd. De langst mogelijke looptijd is op dit moment 120 maanden voor een lening voor woninginrichting. Je betaalt dan ongeveer 1% per maand van het bedrag dat je leent. Sluit je bijvoorbeeld een lening van € 10.000,00? Dan betaal je ongeveer € 100,00 per maand.

Hoe kan ik een lening voor woninginrichting aanvragen?

Een lening aanvragen is kinderlijk eenvoudig. Via ons aanvraagformulier kan je direct een online een lening aanvragen. Wist je dat een lening aanvragen overigens altijd kosteloos en vrijblijvend is? Je zit dus nog nergens aan vast (en wordt ook niet 30x door ons gebeld).

Tot welke leeftijd kan je lenen voor woninginrichting?

Hier zijn we trots op. Bij Kredietwijzer kan je een lening afsluiten tot je 78ste levensjaar. Net als bij de seniorenlening. Je moet de lening wel weer voor je 81ste verjaardag hebben terugbetaald. En voor de mensen die twijfelen, we sluiten nog regelmatig financieringen af voor 75 jarigen en ouder. Dit zijn nog veelal vitale en fitte mensen die heerlijk volop in het leven staan en natuurlijk ook gewoon een nieuw interieur nodig hebben op zijn tijd.

Waarom Kredietwijzer voor de interieurlening?

In verschillende woonwinkels zien we financieringsoplossingen voorbij komen. Veelal zijn dit hele dure oplossingen. Een woonwinkel is een specialist in woonartikelen. De financieringen doen ze erbij omdat ze willen dat hun artikelen verkocht worden. Kredietwijzer is specialist in leningen. Voor verschillende leendoelen kan je bij Kredietwijzer een lening aanvragen. Wij werken samen met meer dan 10 verschillende banken om te zorgen dat jij de voordeligste lening krijgt.

Mag je boetevrij eerder inlossen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Als je een lening afsluit bij Kredietwijzer kan je altijd boetevrij inlossen, wanneer je wilt en zoveel je wilt. Je bepaalt dus zelf voor een belangrijk deel hoe lang je erover doet om de lening terug te betalen.

Hoe zit het met de BKR toetsing en registratie?

Als je een caravan gaat financieren met een persoonlijke lening zal er altijd een toetsing gedaan worden bij het BKR. Als je de lening hebt afgesloten wordt deze lening ook geregistreerd bij het BKR. Als je de lening tijdig terugbetaald levert dit een positieve BKR registratie op waardoor je de volgende keer wellicht iets goedkoper geld kunt gaan lenen.

Vanaf welke leeftijd kan ik een lening afsluiten?

Bij Kredietwijzer is het niet mogelijk om een lening af te sluiten als je jonger dan 21 jaar bent. Als we heel eerlijk zijn is het sowieso lastig om een lening af te sluiten onder de 25 jaar. Banken zijn erg terughoudend. Als je geen vaste baan hebt en je bent jonger dan 25 jaar, is het niet mogelijk om een voordelige lening af te sluiten.

Lenen voor je woninginrichting

Geld lenen voor een volledig nieuw interieur? Het gebeurt vaker dan je denkt. Veel leningen worden afgesloten om het hele interieur weer eens opnieuw aan te pakken. Dat er voor geleend wordt is niet gek. De prijzen voor woninginrichting zijn de laatste jaren fors gestegen.

Alles nieuw met een scherpe lening

Verfrissend om je volledig nieuw ingerichte woning in te stappen. Het voelt alsof jij eindelijk eens betrokken bent bij een wooninrichting programma. Alles nieuw en stralend, hoe mooi kan het zijn. Kredietwijzer zorgt voor een veilige en verantwoorde lening waardoor je ook geen zorgen hebt over het financiële gedeelte van je woninginrichting.

Even overzichtelijk:

Kenmerken van een Lening voor je interieur op een rij.

1

Afgestemd op de caravan

De looptijd van je lening stemmen we af op de verwachte levensduur van je interieur.
2

Rente staat vast

De rente staat de gehele looptijd van de lening vast. Geen verrassingen in je maandtermijn.
3

Boetevrij inlossen

Je mag je lening altijd boetevrij aflossen, wanneer het jou schikt kan je extra betalingen doen waardoor je eerder van de lening af bent.
4

Snelle Afhandeling

Wij houden van snelheid en duidelijkheid. Meestal is het krediet binnen 48 uur geregeld en ontvang je de dag van je aanvraag nog de offerte van ons.
5

Specialisten in huis

Voor alle leningen hebben wij specialisten aan het werk. Ook voor de lening voor je interieur.
6

Beste Voorwaarden

Wij regelen de financiering met de beste voorwaarden voor je, zodat jij onbezorgd kunt genieten van je nieuwe interieur.
Rene Wildoer, eigenaar Kredietwijzer

“Wat kan het toch lekker verfrissend werken om je hele nieuwe interieur in één keer helemaal aan te pakken. Niet alleen een nieuw bankstel of nieuwe gordijnen, maar direct ook even de hele vloer en misschien zelfs je trap meenemen.
Een nieuw interieur kan je echt jaren van genieten als je het goed aanpakt. Helaas kost het goed aanpakken vaak wel veel geld. Wil je eens laten kijken naar je mogelijkheden? Bij Kredietwijzer kijken we graag met je mee om ervoor te zorgen dat je een verantwoorde lening kan afsluiten. Heb je al leningen? Geen probleem, daar houden we uiteraard rekening mee!”

René WildöerKredietspecialist & Eigenaar Kredietwijzer

Partners van Kredietwijzer