Skip to main content

Wat je kunt verwachten van Kredietwijzer

Snelle offerte

Voor 19:00 uur aangevraagd?
Dan ontvang je dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte.

Goede bereikbaarheid

Bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur via telefoon en whatsapp. Ons team staat voor je klaar.

Tevreden klanten

Duizenden tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben een voordelig krediet bij Kredietwijzer.

Laagste Rente

Bij Kredietwijzer.nl bieden we altijd de laagste rente aan. Laagste rente, geen afsluitkosten.

Lening aanvragen bij Kredietwijzer

Kredietwijzer vergelijkt meer dan 10 aanbieders
Altijd boetevrij extra inlossen
Laagste rente van Nederland vanaf 4,7%
Direct online aanvragen en afsluiten
Geen afsluitkosten voor je lening
Aangevraagd voor 19.00 uur? Dan ontvang je dezelfde dag nog een offerte!

Veelgestelde vragen over je lening aanvragen

Hoe lang duurt het voordat ik weet of ik een lening kan krijgen?

Om te beginnen kan je bovenaan deze pagina je lening aanvragen. Dat kost enkele minuten van je tijd. Zodra je op de verzenden knop drukt komt de aanvraag bij ons binnen en gaan we voor je aan de slag. Tijdens kantooruren duurt het 1 of 2 uur voordat we je aanvraag beoordeel hebben. Je krijgt dan direct daarna de offerte van ons in je mailbox.
Als je akkoord gaat kan je de offerte ondertekenen en de documenten eenvoudig via onze app aanleveren. Als wij de documenten hebben beoordeeld kan de bank tot uitbetaling over gaan. Dit duurt maximaal 48 uur.

Waar kan ik een lening voor aanvragen

Je kunt een lening aanvragen voor ieder doel dat je wenst. Of het nu gaat om een autolening, bootlening, caravanlening of een lening voor het verduurzamen van je woning. Jij bepaalt zelf welke lening je wilt afsluiten. Kies jij waarvoor je wilt lenen? Dan kiezen wij de goedkoopste lening voor je.

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van een lening?

Gelukkig niet, een lening aanvragen is altijd gratis. Ook bij het afsluiten van een lening mogen er geen kosten in rekening gebracht worden. Dit is opgenomen in de WCK (wet op het consumentenkrediet). Vraagt een onderneming toch om een bedrag voordat jij het geld op je rekening hebt? Vraag dan goed na waar dit voor is, er is een (grote) kans dat er iets niet in de haak is en men probeert om je op te lichten.

Tot welke leeftijd kan ik lening aanvragen

Bij veel banken kan je tot je 74ste levensjaar een lening afsluiten. Gelukkig zijn wij niet zoals de meeste kredietbemiddelaars. Bij Kredietwijzer kan je een lening afsluiten tot je 78ste levensjaar. Dit noemen we een seniorenlening waarmee je ook nog op latere leeftijd kunt lenen. Om je een compleet beeld te geven. De lening moet voor je 81ste verjaardag weer zijn terugbetaald.

Vanaf welke leeftijd kan je een lening aanvragen?

Een logisch vervolg op de vorige vraag. Je kunt een lening afsluiten vanaf je 21ste levensjaar. Als je jonger bent dan 21 is het op dit moment helaas niet mogelijk om bij Kredietwijzer een lening aan te vragen. De eerlijkheid gebied overigens te zeggen dat het onder je 25ste sowieso heel lastig is om een lening af te sluiten. De banken zijn hierin zeer terughoudend.

Kan ik iets doen om kans op een lening te vergroten?

Het enige dat je kunt doen om de kansen op een lening te vergroten is ons online aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Heb je nog extra informatie die je wilt delen? Gebruik hiervoor het “opmerkingenveld” aan het einde van het aanvraagformulier. Wij nemen dit altijd door om na te gaan of we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn met een lening.

Kan ik een lening aanvragen met een negatieve BKR registratie?

Helaas is geld lenen zonder BKR toetsing bij Kredietwijzer niet mogelijk. Als je een negatieve BKR registratie hebt kan je geen lening bij ons afsluiten. Als je een lening hebt lopen waar je altijd op tijd aan betaalt heb je een positieve registratie. Dit helpt juist op een positieve manier. Je kunt dan een lagere rente krijgen.

Geld Lenen specialist René Wildöer

“Een lening aanvragen bij Kredietwijzer? Dat kan eenvoudig via ons online aanvraagformulier. Mijn team en ik zorgen ervoor dat je lening aanvraag binnen enkele uren wordt opgepakt zodat je snel duidelijkheid hebt over je lening.
Ook als je lening onverhoopt wordt afgewezen zullen we je dit altijd laten weten.
Je kunt via ons formulier eenvoudig kiezen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Als je een offerte krijgt kan je die altijd via onze beveiligde app retourneren. ”

René WildöerKredietspecialist & Eigenaar Kredietwijzer