Heb je een vraag?
Wij hebben het antwoord

Natuurlijk hebben we niet op al je vragen een antwoord, maar wel op al je vragen die te maken hebben met een krediet. Hiernaast en hieronder hebben de meest voorkomende vragen voor je op een rij gezet. Zit je vraag er niet bij? Mail, app of bel ons dan even, en we lossen het gelijk voor je op.

Algemene Vragen

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een lening met een vaste rente en een vaste looptijd. Bij de persoonlijke lening van Kredietwijzer mag je altijd boetevrij inlossen.

Persoonlijke lening aanvragen

Wat is een doorlopend krediet?

Een doorlopend krediet is een flexibele leenvorm waarbij je de eerste twee jaar van de lening boetevrij mag inlossen en weer opnemen uit je krediet.

Doorlopend Krediet Aanvragen

Kan ik leningen oversluiten?

Als je een lening hebt en je wilt daar flink op besparen, dan kan je lening oversluiten een heel goed plan zijn. Gemiddeld besparen onze klanten meer dan € 400 per jaar op hun lening.

Lening oversluiten

Hoe kan ik een lening aanvragen?

Een lening kan je eenvoudig online aanvragen via ons aanvraagformulier.
Hier kan je binnen 2 minuten een lening aanvragen. Wij gaan daarna direct voor je aan de slag.

Lening aanvragen

Vragen over lenen en BKR

Kan ik zelf mijn BKR opvragen

Als je een lening aanvraag bij Kredietwijzer doet, doen wij altijd een toetsing bij het BKR. Heb je een negatieve BKR registratie? Dan is geld lenen via Kredietwijzer niet meer mogelijk.
Het kan handig zijn om zelf je BKR op te vragen. Dat kan eenvoudig online.

BKR opvragen

Geld lenen zonder BKR toetsing, kan dat?

Er zijn nog een aantal mogelijkheden voor het geld lenen zonder BKR toetsing.
Bij Kredietwijzer doen we overigens altijd een BKR toetsing en je lening wordt ook geregistreerd bij het BKR. Wil je meer weten over geld lenen zonder bkr toetsing?

Geld lenen zonder BKR toetsing

Kan je een BKR registratie verwijderen?

Een BKR registratie verwijderen is mogelijk. Maar eenvoudig is het zeker niet. Om je te helpen hebben we een artikel geschreven over het verwijderen van je BKR registratie.

BKR registratie verwijderen

Welke kredieten worden bij het BKR aangemeld

Steeds meer kredieten worden aangemeld bij het BKR. Doorlopende kredieten en persoonlijke leningen worden al jaren aangemeld, maar welke leningen nog meer?

Welke kredieten worden aangemeld bij het BKR