Wat je kunt verwachten van Kredietwijzer

Snelle offerte

Voor 19:00 uur aangevraagd?
Dan ontvang je dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte.

Goede bereikbaarheid

Bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur via telefoon en whatsapp. Ons team staat voor je klaar.

Tevreden klanten

Duizenden tevreden klanten zijn je al voorgegaan en hebben een voordelig krediet bij Kredietwijzer.

Laagste Rente

Bij Kredietwijzer.nl bieden we altijd de laagste rente aan. Laagste rente, geen afsluitkosten.

Geld lenen bij Kredietwijzer

Kredietwijzer vergelijkt meerdere aanbieders
Altijd boetevrij extra inlossen
Laagste rente van Nederland vanaf 4,4%
Direct online aanvragen en afsluiten
Geen afsluitkosten voor je lening
Aangevraagd voor 19.00 uur? Dan ontvang je dezelfde dag nog een offerte!

Veelgestelde vragen over Geld Lenen

Waarom geld lenen bij Kredietwijzer?

Eenvoudig! Geld lenen bij Kredietwijzer is geld lenen tegen de laagste rente. Hierdoor bespaar je al snel honderden Euro’s vergeleken met een lening bij de grootbanken. Kortom, wil je geen dief van je eigen portemonnee zijn? Kies dan voor Kredietwijzer.

Waar kan ik geld voor lenen

Je kunt een lening afsluiten voor ieder doel dat je wenst. Of het nu gaat om een autolening, bootlening, caravanlening of een lening voor het verduurzamen van je woning. Jij bepaalt zelf welke lening je wilt afsluiten. Kies jij waarvoor je wilt lenen? Dan kiezen wij de goedkoopste lening voor je.

Moet ik een vast dienstverband hebben voor een lening?

Om een lening af te kunnen sluiten is het niet nodig om een vast dienstverband voor onbepaalde tijd te hebben. Je kunt ook met een (half)jaarcontract of zelfs met sommige uitzendovereenkomsten een lening afsluiten. Onze tip is om gewoon altijd een aanvraag in te dienen. Een lening aanvragen is namelijk altijd kosteloos en vrijblijvend. Het kost je dus niets en kan alleen maar iets opleveren.

Tot welke leeftijd kan ik geld lenen

Bij veel banken kan je tot je 74ste levensjaar een lening afsluiten. Gelukkig zijn wij niet zoals de meeste kredietbemiddelaars. Bij Kredietwijzer kan je een lening afsluiten tot je 78ste levensjaar. Dit noemen we een seniorenlening waarmee je ook nog op latere leeftijd kunt lenen.

Bestaat er een aparte lening voor Ambtenaren?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In eget bibendum libero. Etiam id velit at enim porttitor facilisis. Vivamus tincidunt lectus at risus pharetra ultrices. In tincidunt turpis at odio dapibus maximus.

Geld Lenen specialist René Wildöer

“Geld Lenen kent eigenlijk maar twee echt mooie momenten. Het eerste moment is wanneer de lening wordt uitbetaald. Het tweede is wanneer je de lening volledig hebt terugbetaald. Het klinkt misschien niet als een promotie om een lening af te sluiten, maar het is de waarheid.
Zorg er daarom voor dat je kiest voor een lening met een zo kort mogelijke looptijd. Je krijgt dan misschien een wat hoger maandtermijn, maar je bent eerder van de lening af. Je betaalt op deze manier een veel lager totaal bedrag terug voor een lening.
Natuurlijk mag je bij alle leningen van Kredietwijzer tussentijds boetevrij extra aflossen.”

René WildöerKredietspecialist & Eigenaar Kredietwijzer