Zakelijke lening
Factoring
Zakelijke lening aanvragen?

Welke aanbieder is het beste voor u? Plaats direct uw aanvraag en wij vinden de aanbieders die het beste bij uw aanvraag past.

Begin met
Aanvragen!
Factoring aanvragen?

Krijg je facturen binnen 24 tot 48 betaald. De oplossing voor een hele gezonde cashflow! Eenvoudig en snel geregeld.

Begin met
Aanvragen!

Kredietwijzer:
De MKB Kredietspecialist

MKB Krediet van € 500,00 tot € 5 miljoen.
Snel en deskundig geregeld tegen de beste voorwaarden.

Jouw zakelijke
lening aanvragen
Wat wordt jouw
volgende stap
in ondernemen?

Onze partners zijn bekend van:

Financiering voor het
midden- en kleinbedrijf

Icoon cash

Snelle en flexibele financiering

Of je onderneming nu groot of klein is, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Onze financieringsdiensten zijn snel, transparant en flexibel.

Icoon chat

Persoonlijke service

Ons vriendelijke team staat paraat voor jouw hulp. Neem contact op via telefoon, e-mail of chat, en we begeleiden je stap voor stap.

Icoon review

1 aanvraag

Eén aanvraag levert gelijk 45 kansen op. Wij kijken welke kredietinstelling jou het beste aanbod kan doen. Alles voor jou bedrijfsfinanciering.

Hoe werkt zakelijk financieren?

Bij Kredietwijzer vind je alle vormen van zakelijke leningen. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste vorm van lenen. Met meer dan 45 aanbieders hebben wij altijd een geschikte oplossing!

Kredietwijzer is er voor alle ondernemingsvormen. Van eenmanszaak tot N.V. van 500 euro tot 5 miljoen. Wij helpen je graag aan de juiste financiering.

Contact
Vraag online
gemakkelijk
jouw lening
aan!
Icoon check

Probleemloos

Het aanvragen van een zakelijke financiering is simpel, duidelijk en binnen 24 uur weet je wat er mogelijk is.

Icoon check

Zorgeloos

Wij vergelijken de aanbieders voor jou. Jij door met jouw specialisme en wij met de onze, het vinden van de beste lening.

Icoon check

Oplossingsgericht

Veel ondernemers denken dat een financiering niet mogelijk is. Onterecht! Er zijn juist veel mogelijkheden!

Wil jij

Veelgestelde vragen:
zakelijke lening

Jazeker, de kosten die je maakt voor de aanvraag van een zakelijke lening kan je aftrekken van je winst. Dit zorgt ervoor dat je dus weer iets minder aan winstbelasting moet betalen.
De belastingdienst ziet deze kosten namelijk als zakelijke kosten, daarom mag je ze direct verrekenen met je winst.

De kosten van een zakelijke lening zijn per aanbieder en vorm van financieren verschillend. Er zijn grote verschillen tussen bancaire en non-bancaire financiering.
Daarnaast kan je natuurlijk nog kiezen voor factoring, lease of voorschotten op je pin transacties. De mogelijkheden zijn eindeloos. En er is een behoorlijk verschil in de kosten bij de financiering.

Bij Kredietwijzer houden we het graag overzichtelijk en vooral transparant. Wij doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen. Daarom vermelden wij als één van de weinige (zo niet de enige) de kosten op onze homepagina.
Een intake voor een zakelijke lening kost 69,00. Dit is een vast bedrag.
Voor dit bedrag gaan wij met je in gesprek om de juiste kredietvorm te vinden. Dit kan factoring, crowdfunding, een rekening-courant krediet zijn of één van alle andere verschillende mogelijkheden. Ook gaan we de aanvraag alvast toetsen bij verschillende kredietverstrekkers om te zien wat je mogelijkheden zijn en waar we terecht kunnen met jouw aanvraag.
Daarna brengen wij nog een succesfee in rekening als het krediet daadwerkelijk uitbetaald is.
De kosten die wij in rekening brengen zijn vrijgesteld van BTW en verrekenbaar met je inkomsten/winstbelasting.

Als je een zakelijke lening aanvraagt wil je natuurlijk ook graag weten of je hem kunt krijgen.
Gelukkig zijn wij hier positief over gestemd. Zo kan je tegenwoordig eenvoudig een zakelijke lening afsluiten zonder BKR toetsing. Ook de ZZP lening zonder jaarcijfers is eenvoudig af te sluiten.

Als je als ondernemer een lening wilt afsluiten kan dit als starter, maar ook met je bestaande onderneming kan je een lening afsluiten.
Welke documenten nodig zijn bij jouw aanvraag is afhankelijk van je wensen. Vraag je een lening bij Kredietwijzer aan dan nemen we graag met je door wat er mogelijk is.

De termen zakelijk krediet en zakelijke lening worden vaak door elkaar gehaald. Er zijn wel verschillen tussen het zakelijk krediet en de zakelijke lening. Moet je deze weten? Op zich niet, daar heb je ons voor, maar we leggen het natuurlijk graag aan je uit.

Zakelijke lening. Bij een zakelijke lening krijg je het geleende bedrag in één keer op je rekening gestort. Bij de meeste (non) bancaire instellingen mag je een redelijk groot deel tot het volledige bedrag boetevrij inlossen. Dit is per aanbieder echter verschillend.
De terugbetaling gebeurt ook via een vast schema. Een zakelijke lening wordt veelal gebruikt voor het financieren van goederen waarvan je vooraf al weet hoe lang de te verwachten levensduur van het te financieren object is.

Een zakelijk krediet is meer een rekening courant faciliteit. Je leent een bedrag en bepaalt zelf wat je in eerste instantie opneemt uit de lening. Je kunt de lening ook altijd vervroegd boetevrij inlossen wanneer je wilt en zoveel je wilt. Als je inlossingen hebt gedaan kan je dit ook weer opnemen uit je lening. Je kunt dus altijd flexibel omgaan met je lening.

Over ons

Kredietwijzer is dé specialist voor MKB Financieringen. Bij Kredietwijzer bemiddelen wij alleen in financieringen voor het MKB.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het bemiddelen van financieringen ben je bij Kredietwijzer aan het juiste adres voor jouw MKB Financiering. Of je een zzp lening zoekt, of een krediet voor je B.V. Voor Kredietwijzer maakt het geen verschil. Wij financieringen van 500 Euro tot 5 miljoen Euro.

Vraag ons
gerust om
vrijblijvend
advies!
Icoon check

Aanvragen

Icoon check

Ondertekenen

Icoon check

Snel uitbetaald